Weggevers

Op deze pagina vind je mijn cadeautjes voor jou, die ik met liefde heb gemaakt voor iedereen die wilt werken aan mentale rust en verdieping. Alle cadeautjes op deze pagina zijn gratis. Kijk op je gemak rond en kies wat er op dit moment bij jou past.

MINI MINDFUL CURSUS

Voor iedereen die onrust in het hoofd ervaart en zich laat meesleuren door de sneltrein van gedachten. Als jij mentale gezondheid belangrijk vindt en uit die sneltrein wilt stappen dan zal je veel hebben aan deze cursus. In 5 dagen leer je kennis maken met principes van mindfulness en met mediteren. Volg de mini mindful cursus in je eigen tijd en wanneer het jou uitkomt. Schrijf je hieronder in.

Mini MF feed1

Onderstaande onderwerpen komen aan bod:
- Automatische piloot
- Ademhaling
- Mini meditatie
- Acceptatie
- Gedachten

Pak deze kans voor jezelf, ga er open en nieuwsgierig in en laat je verassen met wat je in 5 dagen tijd al kunt bereiken. Ik weet zeker dat je er veel aan zult hebben.
Voor informatie over de complete Rock Your Mindfulness training kun jij kijken bij training online.

MEDITATIE

Zitten met je ademhaling

Hoe vaak zit jij met je hoofd in het verleden of probeer je de toekomst te voorspellen? Terwijl het enige wat we zeker hebben is het huidige moment, toch?
Deze korte meditatie van nog geen 10 minuten kan helpen om even uit de drukte in je hoofd te komen. Je maakt in deze meditatie kennis met je ademhaling en je wordt je bewust van hoe je de ademhaling kan gebruiken als tool om in het NU te komen in plaats van in (vaak nutteloze) gedachten te blijven hangen.

Meditatie: zitten met je ademhaling

 

GRATIS EBOOK

In mijn ebook Steph's Slowdown tips vind je 7 manieren om rust te creëren in de chaos in jouw hoofd.

De afgelopen jaren heb ik zelfonderzoek en ervaring opgedaan in het onder controle krijgen van je mind. Ik kon me namelijk helemaal laten meeslepen in de onoverzichtelijke chaos in mijn hoofd. Gelukkig heb ik manieren gevonden om de controle terug te krijgen over mijn mind. Dit kan namelijk! Je kunt jouw mind gaan managen in plaats van dat je mind jou gaat managen.

Om de ergste orkanen in je hoofd tot rustiger vaarwater brengen heb ik de 7 tips die ik zelf het meeste gebruik voor je uitgewerkt. Hiermee kun je een moment van rust creëren en even tot jezelf komen, zonder het constante geschreeuw in je hoofd.

NIEUWSBRIEF

Wil je één keer per maand geïnspireerd worden en tips ontvangen? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief. Daarin beschrijf ik wat mij de afgelopen maand geïnspireerd heeft, tips voor boeken of een podcast, mijn lievelingsrecept. Eigenlijk net waar ik zin in heb en wat ik graag met anderen deel.

Om op die manier meer verbinding met jou te maken. Ik vind het dan ook geen enkel probleem als je reageert, met vragen of ideeën komt! Let’s connect!